Zaječí omáčka na těstoviny 180 g

Hotová těstovinová omáčka s tradiční chutí připravovaná z vybraného masa, čerstvé zeleniny a aromatických bylinek, připravovaná velmi pomalým vařením. Zaječí ragú je rolnické jídlo typické pro střední Itálii. Omáčka je vynikající v kombinaci s polentou nebo těstovinami.

Dostupnost Skladem (4 ks)
Můžeme doručit do:
23.9.2024
Možnosti doručení
Kód: 996229
221 Kč 197 Kč bez DPH 123 Kč / 100 g
Zaječí omáčka na těstoviny 180 g
Zaječí omáčka na těstoviny 180 g min
Novinka
Exkluzivní nabídka
Exkluzivní nabídka
dovozce prémiových produktů
Dárek k objednávce
Dárek k objednávce
možnost výběru
Doprava zdarma
Doprava zdarma
při nákupu nad 1990 Kč
Přes 20 000 možností
Přes 22 000 možností
Zásilkovna | Balíkovna | GLS Parcel Shop

Hotová těstovinová omáčka s tradiční chutí připravovaná z vybraného masa, čerstvé zeleniny a aromatických bylinek, připravovaná velmi pomalým vařením. Zaječí ragú je rolnické jídlo typické pro střední Itálii. Omáčka je vynikající v kombinaci s polentou nebo těstovinami.

Gran Cucina je rodinná farma a firma, která vznikla už na počátku 20. století a nese v sobě veškerou tradici piemontské kuchyně. Tradice této rodinné společnosti se začala psát už v roce 1944.

Léta zkušeností s řemeslnou výrobou různých gastronomických specialit, s použitím nejkvalitnějších přírodních ingrediencí bez přidání jakéhokoliv barviva nebo konzervačního prostředku, výroba delikates podle starých tradičních kuchařských metod a receptů. Vytvářejí kouzelný svět chutí, aby vyhověli těm nejnáročnějším labužníkům a znalcům dobrého jídla.

Složení

Zaječí maso 35 %, italská rajčata, olivový olej, cibule, celer, mrkev, červené víno, sůl, česnek, muškátový oříšek, bílý pepř.

Skladování

Skladujte v chladném a suchém místĕ.

Země původu

Itálie

Výživové údaje na 100g 

Energetická hodnota 1048 kJ/254 kcal
Tuky 24g
z toho nasycené mastné kyseliny 5,6g
Sacharidy 1,4g
z toho cukry 0,5g
Vláknina
Bílkoviny 6,6g
Sůl 1,5g

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: