Paštika z divočáka 180 g
Paté z mletého masa nejvyšší kvality, připravené technikou vaření klasického ragú, ale bez přídavku rajčat, je skvělým doplňkem pro mnoho pokrmů. Jeho bohatá chuť skvěle obohatí těstoviny, je ideální k naplnění pečiva vol-au-vent, výborně se hodí pro ochucení polenty, přidání chuti k pečivu, nebo jako doprovod k restovaným houbám.
Paté z mletého masa nejvyšší kvality, připravené technikou vaření klasického ragú, ale bez přídavku rajčat, je skvělým doplňkem pro mnoho pokrmů. Jeho bohatá chuť skvěle obohatí těstoviny, je ideální k naplnění pečiva vol-au-vent, výborně se hodí pro ochucení polenty, přidání chuti k pečivu, nebo jako doprovod k restovaným houbám. Toto paté přináší jedinečné a všestranné využití v kuchyni.
Gran Cucina je rodinná farma a firma, která vznikla už na počátku 20. století a nese v sobě veškerou tradici piemontské kuchyně. Tradice této rodinné společnosti se začala psát už v roce 1944.
Léta zkušeností s řemeslnou výrobou různých gastronomických specialit, s použitím nejkvalitnějších přírodních ingrediencí bez přidání jakéhokoliv barviva nebo konzervačního prostředku, výroba delikates podle starých tradičních kuchařských metod a receptů. Vytvářejí kouzelný svět chutí, aby vyhověli těm nejnáročnějším labužníkům a znalcům dobrého jídla.
Složení
Maso z divokých prasat 50 %, olivový olej, cibule, celer, mrkev, bílé víno, brambor, sůl, česnek, bílý pepř, muškátový oříšek, koření.
Skladování
Skladujte v chladném a suchém místĕ.
Země původu
Itálie
Výživové údaje na 100g
Energetická hodnota | 1517 kJ/368 kcal |
Tuky | 37g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 8,5g |
Sacharidy | 1,3g |
z toho cukry | 0,5g |
Vláknina | |
Bílkoviny | 6g |
Sůl | 1,2g |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.