Jablečný Cider Melchiori Dolomiti Trentino 0,5 l
Jablečný Cider Melchiori Dolomiti Trentino je pečlivě vyráběný šumivý cider, který vzniká fermentací nejkvalitnějších dezertních jablek z jablečných sadů v regionu Trentino Alto Adige metodou autoclave, což zaručuje jeho jedinečnou chuť a eleganci.
Jablečný Cider Melchiori Dolomiti Trentino je pečlivě vyráběný šumivý cider, který vzniká fermentací nejkvalitnějších dezertních jablek z jablečných sadů v regionu Trentino Alto Adige metodou autoclave, což zaručuje jeho jedinečnou chuť a eleganci.
Lucia Maria Melchiori vdechla život sladkému a voňavému nápoji s jemnou a vytrvalou perláží, který je ideální pro každou příležitost.
Párování
Výborná náhrada piva, perfektní jako aperitiv, ale i na celý večer, v kombinaci se sýry a uzeninami.
Servírování
Servírujte chlazené na 6 až 8° C.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Cider |
---|---|
Objem: | 0,5 l |
Obsah alkoholu: | 6,8 % |
Teplota podávání: | 6 - 8°C |
Uzávěr: | Zátka korunková - pivní |
Země původu: | Itálie |
Položka byla vyprodána… |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.