Jablečný BIO Cider Melchiori Alpino Trentino 0,5 l
Jablečný BIO Cider Melchiori Alpino Trentino je organicky vyráběný šumivý cider, který vzniká fermentací čerstvých žlutých bio jablek metodou autoclave, což zaručuje jeho jedinečnou chuť a eleganci.
Dárky k objednávce
ze kterých si můžete vybírat
Doprava zdarma
při nákupu nad 1990 Kč
Exkluzivní distribuce
značky, které najdete pouze u nás
Prémiová nabídka
dovážíme pouze prémiové produkty
Jablečný BIO Cider Melchiori Alpino Trentino je organicky vyráběný šumivý cider, který vzniká fermentací čerstvých žlutých bio jablek metodou autoclave, což zaručuje jeho jedinečnou chuť a eleganci.
Párování
Výborná náhrada piva, perfektní jako aperitiv, ale i na celý večer, během jídla se hodí k prvním chodům a dezertům.
Servírování
Servírujte chlazené na 6 až 8° C.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Cider |
---|---|
Objem: | 0,5 l |
Obsah alkoholu: | 5 % |
Teplota podávání: | 6 - 8°C |
Uzávěr: | Zátka korunková - pivní |
Země původu: | Itálie |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat hodnocení
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.