Golosi Panettone Milano tradiční bez polevy 750 g
Tento ručně balený klasický panettone s citrusovými kandovanými plody a sultánkami bez polevy nabízí nový rozměr oblíbené italské vánoční pochoutky.
Tento ručně balený klasický panettone s citrusovými kandovanými plody a sultánkami bez polevy nabízí nový rozměr oblíbené italské vánoční pochoutky.
Golosi di Salute je italská cukrářská firma založená známým cukrářem Lukou Montersinem. Specializuje se na výrobu zdravého a vysoce kvalitního pečiva s důrazem na udržitelné a bio suroviny. Jejich posláním je přinášet tradiční italské dezerty ve zdravější podobě, aniž by byla obětována chuť či kvalita.
Jedním z vrcholů sezóny je právě jejich vánoční panettone - sladký chléb s jemnou, nadýchanou texturou, vyráběný z přírodního kvásku a pečlivě vybraných surovin.
Golosi di Salute nabízí různé varianty tohoto tradičního dezertu, včetně verzí s kandovaným ovocem, ořechy nebo čokoládou, vždy s důrazem na vyváženost chutí a zdravější složení.
Složení
Pšeničná mouka - sultánky 15% - máslo (mléko) - cukr - pomerančová kůra 8% (pomerančová kůra, glukózový sirup - fruktóza, sacharóza) - čerstvé vaječné žloutky třídy A od kuřat z volného chovu 7% - přírodní droždí (pšeničná mouka - voda) - kandovaná citronová kůra 4% (citronová kůra, glukózový sirup - fruktóza, sacharóza, koncentrovaná citronová šťáva) - emulgátor: mono a diglyceridy mastných kyselin - Čerstvé plnotučné mléko - Sirup z invertního cukru - Sůl - Med - Glukózový sirup/fruktóza - Extrakt z ječného sladu - Přírodní aromata - Přírodní extrakt z Bourbon vanilky. Může obsahovat stopy ořechů a hořčice.
Skladování
Skladujte v chladném a suchém místĕ.
Země původu
Itálie
Výživové údaje na 100g
Energetická hodnota | 1429 kJ/341 kcal |
Tuky | 13,1g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 8,1g |
Sacharidy | 49,15g |
z toho cukry | 26,7g |
Vláknina | |
Bílkoviny | 3,68g |
Sůl | 0,39g |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Golosi di Salute je italská cukrářská firma založená známým cukrářem Lukou Montersinem. Specializuje se na výrobu zdravého a vysoce kvalitního pečiva s důrazem na udržitelné a bio suroviny. Jejich posláním je přinášet tradiční italské dezerty ve zdravější podobě, aniž by byla obětována chuť či kvalita.