Extra Brut
Prosecco v kategorii Extra Brut obsahuje 0 - 6 g zbytkového cukru na litr. Měl by se podávat vychlazený na 6-8°C a chutná skvěle jako aperitiv, ideální k čerstvým a mléčným sýrům, jako je mozzarella Bufala, která zředí pocit mastnoty. Sushi, syrové ryby, tatarák, nebo první chody s korýši nebo lehce smažené.
Lucie Prosecco Treviso DOC Extra Brut má aromatický buket, který je pro tuto odrůdu typický, spolu s živými minerálními tóny, náznaky chlebové...
Vigna Del Gal vino bianco Frizzante COL FONDO il Rito Extra Brut, často přezdívané jako FITNESS PROSECCO, díky svému velmi nízkému obsahu...
Pietrovecchio Prosecco Valdobbiadene DOCG Extra Brut má jasnou slámově žlutou barvu se zelenkavými odlesky, jemná a perzistentní perláž. Ovocná...
Varaschin RELUI’ Prosecco Valdobbiadene DOCG Superiore Extra Brut má světle slámově žlutou barvu, spoustu jemných a perzistentních bublinek,...
Varaschin vino Frizzante COL FONDO Extra Brut má světle slámově žlutou barvou se zelenkavými odlesky, má jemnou perlení získanou...
Bresolin Benny BIO Prosecco Asolo DOCG Superiore Extra Brut má světle slámově žlutou barvu, živou, lehkou a perzistentní perleť. Vůně je...
Vigna Del Gal Prosecco Rive di Santo Stefano Valdobbiadene DOCG Superiore Extra Brut má světle slámově žlutou barvu se zelenkavými odlesky, jemné a...
Prosecco BATÍSO Rive di Colbertaldo Valdobbiadene DOCG Superiore Extra Brut v limitované edici. Hrozny, které se používají k výrobě tohoto sektu,...
Bresolin DiFondo vino bianco COL FONDO AGRICOLO BIOLOGICO Extra Brut má někdy lehce zakalenou slámovou barvu, což je způsobeno přítomností kvasinek...