Delikatesy, Strana 6
Filet z lilku je kulinárním pokladem Kalábrie a je připravován dle tradiční receptury předávané z generace na generaci. Tento delikatesní pokrm se...
Filet z lilku je kulinárním pokladem Kalábrie a je připravován dle tradiční receptury předávané z generace na generaci. Tento delikatesní pokrm se...
Červená cibule Tropea z Calabrie, známá svou lehce křupavou texturou a sladkokyselým profilem, je ideální volbou pro oživení předkrmů, pomazánek,...
Kalábrijská sušená rajčata v oleji představují pravou chuť jižní Itálie. Jejich bohatá a sladká chuť je ideální pro obohacení předkrmů, salátů,...
Kalábrijská sušená rajčata v oleji představují pravou chuť jižní Itálie. Jejich bohatá a sladká chuť je ideální pro obohacení předkrmů, salátů,...
Olivy "Peranzana", pěstované v srdci Apulie a konkrétně v provincii Foggia, jsou skvělým příkladem místních agrárních produktů. Jejich výrazná a...
Olivy "Termite di Bitetto" jsou pravým odrazem apulské zemědělské tradice. Tyto olivy si získaly srdce gurmánů svou výrazně jiskřivou chutí, která...
Pro milovníky kulinářských požitků jsou olivy "Nocellara" nezbytností. Mají krásnou intenzivní zelenou barvu a pevnou strukturu, která zaručuje...
Extrémně velké zelené stolní olivy z Apulie v jihovýchodní Itálii, nabízí bohatou, pevnou a šťavnatou dužinu. Jejich chuť je jemně příjemná a...
Olivy z údolí Ofanto jsou vybírány s nejvyšší pečlivostí a sklízeny tradičními metodami, jak tomu bylo již v minulosti. Celý výrobní proces je...