Delikatesy, Strana 4
Rajčatový protlak „I prodotti del Casale“, vyrobený na farmě Arturo Pratticò situované na jónském pobřeží Kalábrie, je vyroben z čerstvě...
Objevte dokonalost kalábrijských rajčat, která byla pečlivě selektována a zpracována, aby vám poskytla tu nejčistší a nejintenzivnější chuť. Tato...
Čerstvá zralá rajčata pěstovaná v Kalábrii jsou ručně sklízena a tepelně zpracována přímo ve sklenici. Tento originální italský produkt je vyráběn...
Dvojitý koncentrát je skvělou volbou pro zvýraznění barvy, chuti a textury jídel. Hodí se pro pokrmy, které vyžadují delší dobu vaření, jako jsou...
Loupaná rajčata Mazza jsou výběrová, masitá a mají pevnou strukturu. Jsou pečlivě vybírána jen v nejzralejší formě, takže v plechovce nenaleznete...
Pesto alla Genovese je tradiční zelená omáčka, jejíž dominantní ingrediencí je bazalka. Toto pesto má své kořeny v regionu Ligurie na severu Itálie.
Sušená rajčata jsou klíčovou ingrediencí červeného pesta, která tomuto krému propůjčují charakteristickou červenou barvu a bohatou středomořskou chuť.
Pistáciové pesto, i když méně tradiční, vás rychle okouzlí svou svěžestí, výrazným aromatem a jedinečnou chutí pistáciových oříšků. Tato neobvyklá...
Paté z mletého masa nejvyšší kvality, připravené technikou vaření klasického ragú, ale bez přídavku rajčat, je skvělým doplňkem pro mnoho pokrmů....